Zoek & boek

Met TUI naar Tanzania

  • Wildlife in Serengeti National Park
  • Paradijselijke zandstranden van Zanzibar
  • Betoverende safari's
  • Prachtige natuur

Met TUI naar Tanzania

Discover your smile. Het is al jarenlang de veelzeggende slogan van TUI. Een reisaanbieder die zich op onder meer zonvakanties in de welbekende Europese vakantielanden richt. Maar, TUI biedt ook meerdere reizen naar Tanzania aan. Het gaat hierbij puur om individuele rondreizen. Deze rondreizen zijn door TUI samengesteld en laten je het gehele land ontdekken. Uiteraard genietende van de prima service vanuit TUI!

TUI Tanzania
Met TUi naar Tanzania

Jouw vakantie naar Tanzania boek je eenvoudig bij TUI

De afgelopen jaren is TUI zich ook op verre vakanties toe gaan leggen. Het huidige reisaanbod naar Tanzania is daar een treffend voorbeeld van. In het reisaanbod tref je meerdere prachtige rondreizen door Tanzania ā€“ en Zanzibar ā€“ aan. Kies je voor een 9-daagse rondreis of voor een 21-daagse rondreis? Aan jou de keus; aan het aanbod van TUI ligt het in ieder geval niet. De rondreis van je dromen door Tanzania heen boek je snel en eenvoudig via de website van TUI.

Meer weten

Bekijk de populairste reizen van TUI

Zanzibar Bay

Zanzibar - Marumbi

TUI BLUE Bahari Zanzibar

Zanzibar - Pwani Mchangani

The Mora Zanzibar

Zanzibar - Muyuni Beach

Sultan Sands

Zanzibar - Kiwengwa

Jouw vakantie is zo geregeld bij TUI

Via de website van TUI boek je razendsnel een prachtige rondreis naar Tanzania. Je geniet van een divers aanbod en elke rondreis staat uitgebreid besproken op de website. Neem het dagprogramma door, bekijk de vluchten en bekijk de accommodaties waarin je gaat slapen. Door dit bij elke TUI rondreis te doen, vind je snel de rondreis die het beste op je wensen aansluit. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen, staat de klantenservice van TUI uiteraard voor je klaar.

Tanzania TUI

Andere interessante reisaanbieders

TUI vakantie naar Tanzania boeken

Vakantie naar Tanzania boeken: belangrijke aandachtspunten

Een vakantie naar Tanzania boeken, is geen hogere wiskunde. Ga naar de website van TUI, zoek de gewenste rondreis op en boek deze met een paar drukken op de muisknop. Je hebt echter wel met meerdere aandachtspunten te maken, waaronder de reisperiode. Ga goed na wat je precies in Tanzania wilt doen en maak vervolgens je keuze tussen de droge- en natte periode. Ook moet je even goed naar de kosten kijken. Elke TUI rondreis door Tanzania is op zā€™n eigen manier uniek, waarbij de kosten aardig uiteenlopen. Bepaal daarom voor jezelf hoeveel geld je idealiter uit zou willen geven.

Naar wat ben je op zoek?

Populaire vakanties

Boek een reis op maat bij TUI

Hoe wil je het prachtige land Tanzania ontdekken? Door het uitgebreide aanbod van TUI kun je dat bij deze reisaanbieder op meerdere manieren doen. Het advies is om de verschillende rondreizen te bekijken en af te stemmen op je reisvoorkeuren. Ga bijvoorbeeld voor jezelf goed na wat je in dit land wilt zien, doen en beleven. Wil je mogelijk ook nog naar Zanzibar? Houd daar dan rekening mee bij het uitkiezen van de juiste rondreis door Tanzania.

TUI rondreis Tanzania op maat
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Vragen en of opmerkingen?

Joseph helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte safari-lodge in de uitgestrekte wildernis van Tanzania of bij het boeken van vliegtickets naar dit land van ongekende natuurlijke schoonheid? Vraag je je af hoe je het best de majestueuze Kilimanjaro kunt beklimmen of ben je op zoek naar de ongerepte stranden van Zanzibar?

Joseph
Joseph Tanzania expert
  • Wildlife in Serengeti National Park
  • Paradijselijke zandstranden van Zanzibar
  • Betoverende safari's
  • Prachtige natuur

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Tanzania voor je….