Zoek & boek

Met Riksja Travel naar Tanzania

  • Wildlife in Serengeti National Park
  • Paradijselijke zandstranden van Zanzibar
  • Betoverende safari's
  • Prachtige natuur

Met Riksja Travel naar Tanzania

Riksja Travel is één van de specialisten voor prachtige reizen naar Tanzania. Bij deze reisaanbieder geniet je van persoonlijk advies op maat, prachtige familiereizen en een divers aanbod van reizen. Je kunt voor een compleet georganiseerde rondreis kiezen, maar het is ook mogelijk om je eigen reis samen te stellen. Kies daarvoor de sectie ‘Bouwstenen’ op de website van Riksja Travel.

Riksja Travel Tanzania
Riskja Travel vakantie boeken Tanzania

Jouw vakantie naar Tanzania boek je eenvoudig bij Riksja Travel

Voor de avontuurlijke reiziger biedt Riksja Travel een indrukwekkend aanbod aan. Ontdek het prachtige land met één van de standaard rondreizen of stel je eigen reis samen. Als je eenmaal je reis geboekt hebt, zorgt Riksja Travel voor de perfecte ondersteuning. Zowel ter voorbereiding van je reis als tijdens je reis zelf. Tijdens je reis zelf is de klantenservice van Riksja Travel 24/7 bereikbaar. Al met al staat Riksja Travel te boek als één van de beste- en betrouwbaarste Tanzania reisaanbieders.

Meer weten

Bekijk de populairste reizen van Riksja Travel

Zon, zee en Zanzibar – Nungwi (Noorden)

Zanzibar

Zin in Zanzibar – Oostkust

Zanzibar

Zebrapad naar de Serengeti

Ultieme Serengeti Safari – De grote migratie

Jouw vakantie is zo geregeld bij Riksja Travel

Gemak, snelheid en de perfecte ondersteuning. Dat zijn toch wel de kernwaarden waar de reisorganisatie Riksja Travel zich mee weet te onderscheiden. Je kunt online eenvoudig een samengestelde rondreis boeken, maar het is dus óók mogelijk om je eigen reis samen te stellen. Riksja Travel draagt zorgt voor de juiste accommodaties ter plekke, de juiste vervoersmiddelen en neemt daarmee zo’n beetje alles uit handen. Dit stelt jou in staat om op en top te genieten van je prachtige reis door Tanzania!

Riksja Travel Tanzania

Andere interessante reisaanbieders

Riksja Travel Tanzania vakantie

Vakantie naar Tanzania boeken: waar moet je op letten?

Bij Riksja Travel boek je eenvoudig je ideale reis naar Tanzania. Houd hierbij wel rekening met de juiste reisperiode. In dit prachtige land is sprake van zowel een natte- als een droge periode. Denk daarom op voorhand goed na over wat je in dit land wilt doen. Denk over de vakantie-invulling na en selecteer daarmee de juiste reisperiode voor je vakantie. Ook zou je even goed naar de afmetingen van dit land moeten maken. Tanzania is namelijk ongeveer 22 keer zo groot als Nederland; bepaal daarom op voorhand goed welke regio’s je wilt bezoeken. Uiteraard staat de klantenservice van Riksja Travel graag klaar om je te adviseren en helpen.

Naar wat ben je op zoek?

Populaire vakanties

Boek een reis op maat bij Riksja Travel

Bij Riksja Travel heb je de mogelijkheid om de rondreis van je dromen samen te stellen. Kies hiervoor op de website van deze reisaanbieder voor ‘Bouwstenen’. Je kunt hiermee je eigen reis opbouwen, waarbij je niet alle vrijheid hebt. Riksja Travel heeft een soort van fundering voor jou opgebouwd voor je komende reis. Deze fundering kun je deels naar wens aanpassen, waarmee je dus de reis van je dromen kunt creëren. Mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken, staat de klantenservice direct voor je klaar.

Reis op maat Riksja Travel
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Vragen en of opmerkingen?

Joseph helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte safari-lodge in de uitgestrekte wildernis van Tanzania of bij het boeken van vliegtickets naar dit land van ongekende natuurlijke schoonheid? Vraag je je af hoe je het best de majestueuze Kilimanjaro kunt beklimmen of ben je op zoek naar de ongerepte stranden van Zanzibar?

Joseph
Joseph Tanzania expert
  • Wildlife in Serengeti National Park
  • Paradijselijke zandstranden van Zanzibar
  • Betoverende safari's
  • Prachtige natuur

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Tanzania voor je….